top of page
Mladen Piasetskyi
huisarts

Ik ben geboren in Kiev, in Oekraïne. Ik heb het geluk gehad een deel van het secundair onderwijs in België te kunnen doen. Zo heb ik Nederlands kunnen leren en een andere blik op de wereld kunnen scheppen. Daarna ben ik teruggekeerd naar Oekraïne, waar ik één jaar lang in Kharkiv geneeskunde heb gestudeerd.

 

De rest van mijn opleiding heb ik gedaan aan de VUB in Brussel. Als huisarts in opleiding (HAIO) heb ik in een gezellige praktijk in Merchtem gewerkt. Op die manier, heb ik ook de verschillen in de opleiding en de gezondheidszorg tussen West- en Oost-Europa kunnen inzien.

 

Na het vervolledigen van mijn opleiding, heb ik gewerkt aan verschillende projecten, tijdens de COVID-19 pandemie. Ik heb gewerkt in een COVID-19 test- en triagecentrum, vaccinatiecentrum en gewerkt aan een COVID-19-vaccin studie.

 

Sinds het begin van de oorlog in Oekraïne, heb ik meegewerkt aan het oprichten en ondersteunen van het Brussels Orientation Centre (BOC), voor ontheemden van Oekraïne.

 

In het begin van 2023 heb ik collega Marion Dietrich leren kennen en ben ik direct enthousiast geworden om samen een nieuwe praktijk uit te bouwen.

 

Ik mijn dagelijkse praktijk zie ik graag iedereen: van jong tot oud en besteed ik extra aandacht aan de preventie en opvolging van chronische ziekten.

bottom of page